ponedeljak, mart 19, 2018
   
Text Size

Politehna

Agencija ''Politehna'' je osnovana 1995.god. Sa idejom da izrađuje ambalažu za blister i skin pakovanje proizvoda i premazna sredstva, sto je i bila osnovna delatnost do sredine 2005-e godine, kada je delatnost proširena na računovodstvene poslove.

altProsirenje delatnosti na agencijsko vodjenje poslovnih knjiga znacilo je I potpunu preorijentaciju na iste poslove, tako da danas imamo 20-ak poslovnih partnera tj. klijenata cije poslovanje pratimo, od cega je  7  privrednih drustava, 2 udruzenja gradjana, a ostalo su preduzetnicke radnje. Sporedne delatnosti su:  vestacenje iz oblasti ekonomije, izrada biznis planova, analiza poslovanja,…

U agenciji su stalno uposlena dva radnika  i vlasnik koji je stalno radno angažovan.

Obzirom da su svo troje diplomirani ekonomisti, od kojih dvoje sa stečenim stručnim zvanjem ovlašćenog računovođe a jedan revizor, smatramo da možemo da zadovoljimo potrebe naših klijenata u pogledu kvalitetnog praćenja njihovog poslovanja. Naglašavamo da svi naši klijenti koriste  softverski paket “Optimus” našeg saradnika – programera Igora Zdravkovića iz Kruševca, što je, takođe, naša prednost.

Obzirom na aktuelna kretanja u nasem društvu, u smislu ubrzane privatizacije, pri čemu se sve veci broj radno sposobnog stanovnistva opredeljuje za samozapošljavanje I pokreće svoje preduzetničke korake, računamo pre svega na njih kao nase potencijalne klijente, koji i jesu nasa ciljna grupa.

 

KONTAKT:

Tel: 037/453-704
Mob.
064/151 92 17
E-mail:
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner